logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Komunikacioni modeli

B2B International Sales program > B2B Blog  > Komunikacioni modeli

Komunikacioni modeli

Bitan momenat u svakom poslu jeste komunikacija između Vas i Vašeg klijenta. U vremenima pre interneta, kompjutera, smartfona komuniciralo se na potpuno drugačiji način. Klijent se upoznavao na piću ili preko fiksnog telefona, dok danas to nije uvek slučaj. Iako je to otvorilo bezbroj novih prilika, ipak se nešto izgubilo. Danas mnogo češće imamo „izgubljeni u prevodu“ trenutak, jer je komunikacija sve manje svedena na neposredni kontakt.

Izuzetno veliki broj poslova završi se bez prave razmene informacija o tome šta je trebalo da se uradi, kako i kad. Nebrojeno timova, projekata, poslova, pa čak i velikih korporacija propalo je zbog toga što nisu uspeli da reše ovaj osnovni problem. Da li nisu znali kako, ili nisu ni znali da problem uopšte postoji, jedna stvar ostaje ista – završili su neuspešno. Nisu uspeli da ovladaju nekim osnovnim oblicima savremene komunikacije.

U osnovi, pravi način komunikacije s Vašim klijentom, kao i sposobnost da uradite tačno šta želi i kako želi, samo po sebi je umetnost. Mi iza (a i ispred) sebe imamo dugogodišnje iskustvo u radu s velikim brojem klijenata i spremni smo da Vas opremimo bogatim „arsenalom“ koji Vam je potreban kako Vas ova naizgled jednostavna prepreka ne bi zaustavila.

Naučićemo Vas kako da svaku prodaju ostvarite veoma efikasno i sa maksimalnim dobitkom kako za Vas tako i za Vašeg cenjenog klijenta.

Analiziraćemo Vaš biznis, pričaćete nam o svojim klijentima i zajedno ćemo naći način komunikacije koji je najefikasniji kako između radnika unutar Vaše organizacije tako i sa Vašim klijentima – bilo da koristite skype, hangouts ili standardne i sveprisutne socijalne medije, ili pak network, medium, slack ili nešto drugo. Količina i obim programa i sajtova koji danas postoje kako bi pomogli u komunikaciji stvarno je velika, a mi smo sa svima dobro upoznati i naš tim lako može proceniti šta je Vama i Vašem klijentu potrebno.

Svaki biznis je drugačiji, kao što je i svaki klijent drugačiji. Mi smo tu da procenimo Vaše i potrebe Vašeg klijenta i da pomognemo da vaša komunikacija što bolje i „bezbolnije“ prođe.

Spremite se da ovladate svim potrebnim oruđem kako bi Vaš klijent ostao sa Vama.